We zijn verhuisd

Burgemeester_Krollaan

Let op, wij zijn verhuisd! Ons nieuwe adres is: Burgemeester Krollaan 19a, 5126 PT Gilze.

Zelfde dag verzonden

24-uurs-verzending

Op werkdagen en indien vóór 15.00 besteld

(Leeg)
Login
Bel ons op: 076 5810005

Kenniscentrum | Vaak gestelde vragen

Levertijd & verzenden
Garantie
Retourneren en ruilen
Verkeerde lamp besteld

Kan ik de bestelling ook retourneren?

Wettelijke zichttermijn

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.
Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen. LampVision hanteert zelf een bedenktijd van 30 dagen.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Mocht u besluiten de producten retour te zenden, zorgt u er dan voor dat wij deze in zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd terug ontvangen.
Het risico van het retour transport is voor uw rekening, zorgt u er dus voor dat u de producten goed verpakt zodat deze niet kunnen beschadigen.

Procedure retourzending

Wanneer u binnen de zichttermijn van 30 dagen uw product retour wilt zenden dan kunt u de producten retour sturen naar:

LampVision
o.v.v. uw ordernummer
Burgemeester Krollaan 19a
5126 PT Gilze

Na ontvangst en controle ontvangt u vanzelf binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending het volledig bedrag op uw rekeningnummer of gecrediteerd op uw creditcard.
Ook de door u betaalde verzendkosten van de heenzending worden door ons gecrediteerd mits de zending in het geheel was geretourneerd. Indien u dus slechts een gedeelte retour stuurt dan crediteren wij de verzendkosten niet.

Verzendkosten retourzending

Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening. Ter indicatie, een pakketzegel van PostNL kost € 6,95.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.