LampVision
LampVision
+31 76 5810005
sony projector lamp replacement

Kenniscentrum | Vaak gestelde vragen

Bestellen kan eenvoudig via onze website. Nadat u een beamerlamp in het winkelwagentje heeft gestopt kunt u direct bestellen. U ontvangt van ons een orderbevestiging. Zodra wij de beamerlamp(en) verstuurd hebben ontvangt u van ons een email met daarin het trackingnummer van UPS.Ook is het mogelijk om via e-mail of telefonisch te bestellen.

U kunt op de volgende manieren betalen:

- iDEAL (Nederland)

- Credit Card (Visa, MasterCard)

- PayPal

- Bancontact / Mister Cash

- Sofort

- Op rekening (Voor vaste klanten, musea en onderwijsinstellingen)

- Vooruitbetaling (in de orderbevestiging vindt u onze bankgegevens)

Bedrijven die meerdere lampen per jaar kunnen afnemen kunnen contact met ons opnemen voor levering op factuur met een krediettermijn van 30 dagen netto.Overheidsinstellingen, musea en scholen kunnen bij het afrekenen direct kiezen voor levering op rekening.

Voor verzending binnen Nederland en Belgie maken wij gebruik van PostNL en UPS. Nadat wij de zending hebben aangemeld bij UPS ontvangt u automatisch een email van ons zodat u de zending kunt volgen. U kunt het tracking nummer ook invoeren op onze website.

Het is uiteraard wel belangrijk dat u een afleveradres opgeeft waar tijdens werkuren iemand aanwezig is. UPS zal 3 pogingen ondernemen om de zending af te leveren. Mocht een zending na deze 3 pogingen bij ons retour komen dan nemen wij contact met u op.Uiteraard! Alle ondernemingen binnen de EU die in het bezit zijn van een geldig BTW nummer kunnen BTW vrij kopen.U kunt tijdens het bestellen uw BTW nummer invoeren waarna de BTW calculatie direct vervalt. Het nummer zal door ons nog wel extra gecontroleerd worden voor verzending.