LampVision
LampVision
+31 76 5810005
sony projector lamp replacement

Kenniscentrum | Vaak gestelde vragen

Wettelijke zichttermijnDe consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.

Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen. LampVision hanteert zelf een bedenktijd van 30 dagen.Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.Mocht u besluiten de producten retour te zenden, zorgt u er dan voor dat wij deze in zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd terug ontvangen.

Het risico van het retour transport is voor uw rekening, zorgt u er dus voor dat u de producten goed verpakt zodat deze niet kunnen beschadigen.Procedure retourzendingWanneer u binnen de zichttermijn van 30 dagen uw product retour wilt zenden dan kunt u de producten retour sturen naar:LampVision

o.v.v. uw ordernummer

Burgemeester Krollaan 19a

5126 PT GilzeNa ontvangst en controle ontvangt u vanzelf binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending het volledig bedrag op uw rekeningnummer of gecrediteerd op uw creditcard.

Ook de door u betaalde verzendkosten van de heenzending worden door ons gecrediteerd mits de zending in het geheel was geretourneerd. Indien u dus slechts een gedeelte retour stuurt dan crediteren wij de verzendkosten niet.Verzendkosten retourzendingGeheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening. Ter indicatie, een pakketzegel van PostNL kost € 6,95.